Ječno-žitno-quinoová kaše s perníkovým kořením a jablky zpět

Ingredience:
drcená směs vloček (ječné, žitné, quinoové)60 gmléko/voda150 mlperníkové koření1/2 lžičky
jablko1 ksdrcený kokos1 lžičkavlašské oříšky dle chuti
rozinky dle chutijavorový sirup dle chuti
drcená směs vloček (ječné, žitné, quinoové) 60 g, mléko/voda 150 ml, perníkové koření 1/2 lžičky, jablko 1 ks, drcený kokos 1 lžička, vlašské oříšky dle chuti, rozinky dle chuti, javorový sirup dle chuti

Příprava

Dnes jsme měla chuť na něco jako štrúdl/závin, tak jsem si připravila na snídani kaši s jablíčkem, vlašskými oříšky a rozinkami.

Vločky zalijeme mlékem/vodou a dáme na plotnu. Zahřejeme a mícháme do konzistence kaše. Přidáme perníkové koření a na kostičky pokrájené jablko (kousek si necháme na ozdobu). Vše společně promícháme a přendáme do misky. Kaši poklademe plátky jablek, zasypeme rozinkami, kokosem, vlašskými ořechy a pro doslazení použijeme med nebo javorový sirup.

2017-03-07 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI