Kakaový koláč z červené řepy s čokoládovou polevou zpět

Ingredience na korpus:
vařená červená řepa250 gvejce3 ksmandlová mouka50 g
strouhaný kokos rozmixovaný30 gkokosové mléko / zakysaná smetana2 pol. lžícekakao1-2 lžíce
Poleva:
čokoláda dle chuti1 tabulkakokosový olej1/2 lžičky
vařená červená řepa 250 g, vejce 3 ks, mandlová mouka 50 g, strouhaný kokos rozmixovaný 30 g, kokosové mléko / zakysaná smetana 2 pol. lžíce, kakao 1-2 lžíce, čokoláda dle chuti 1 tabulka, kokosový olej 1/2 lžičky

Příprava

Když tak přemýšlím, které recepty bych tady měla mít, je to rozhodně tento. Pro čokoholiky jako stvořený!

1. Červenou řepu rozmixujeme s vejci.

2. Přidáme kokosové mléko/ kysanou smetanu, kakao, kokos a mandlovou mouku.

3. Nalijeme do formy (18 cm) a pečeme na 180, cca 40 minut.

4. Rozehřejeme čokoládu v oleji a potřeme korpus.

2022-06-01 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídladezerty
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostpiknik
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI