Ledový jáhlový dezert s jablíčkem, borůvkami a červeným rybízem zpět

Ingredience:
vařené jáhly130 gborůvky70 gjablko1 ks
červený rybíz hrstčervený rybíz a borůvky na ozdobenílimetka na ozdobení
vařené jáhly 130 g, borůvky 70 g, jablko 1 ks, červený rybíz hrst, červený rybíz a borůvky na ozdobení, limetka na ozdobení

Příprava

Už se těším na letní sezónu, voňavé čerstvé ovoce, které si můžete utrhnout a vychutnat čerstvé. Na to si ještě chvíli budeme muset počkat, ale jelikož mám stále dostatečnou zásobu mraženého ovoce, je třeba tuto zásobu zredukovat. A myslím, že se mi to povedlo dokonale MŇAM!

Uvařené jáhly smícháme společně s borůvkami, rybízem a nastrouhaným jablíčkem. Naplníme do pohárů, ozdobíme mixem borůvek a rybízu. Menším dětem rozmixujeme. Kdo má potřebu, dosladí.

2016-03-10 Dezerty

Poznámka

Jáhly připravíme jednoduše, propláchneme, spaříme několikrát horkou vodou. Dáme vařit s dvojnásobným množstvím vody a vaříme 15-20 minut. Přiklopíme, necháme vsáknout přebytečnou vodu a přidáme libovolné ovoce.

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI