Lívance z domácí pekárny zpět

Ingredience:
hladká mouka400 gmléko500 mlvejce1 ks
sušené droždí1 lžičkacukr krupice2 lžícesůl špetka
olej na smažení
hladká mouka 400 g, mléko 500 ml, vejce 1 ks, sušené droždí 1 lžička, cukr krupice 2 lžíce, sůl špetka, olej na smažení

Příprava

Milujete lívance, ale nechce se Vám připravovat těsto? Zkuste si usnadnit práci a připravit si těsto na lívance v domácí pekárně.

Do pekárny nalijeme vlažné mléko, přidáme vejce, sušené droždí, cukr,  mouku a sůl. Zapneme program "TĚSTO". Po skončení programu pečeme lívance na pánvi s rozehřátým olejem.

Lívance jsou po upečení mastné, a proto je můžeme rovnou obalit ve skořicovém cukru. Pokud je chceme dělat s marmeládou a šlehačkou, dáme je na papírovou utěrku.

2014-01-10 Dezerty

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravysmažení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI