Malinoví elegáni

zpět
Malinoví elegáni
Ingredience:
loupané mandle150 gčekankový sirup3 lžícekokos50 g
kokosový olej (máslo/ghí)50 gtvaroh bez laktózy150 gsladidlo dle chuti
mražené lesní ovoce200 gčekankový sirup4 lžíceagar či želatina3 lžíce
loupané mandle 150 g, čekankový sirup 3 lžíce, kokos 50 g, kokosový olej (máslo/ghí) 50 g, tvaroh bez laktózy 150 g, sladidlo dle chuti, mražené lesní ovoce 200 g, čekankový sirup 4 lžíce, agar či želatina 3 lžíce

Příprava

Dnešní snídaně bez lepku a laktózy, která nejen že krásně vypadá, ale také skvěle chutná.

Necháme povolit kokosový olej. Mandle nasekáme na střední hrubost a promícháme s tukem, kokosem a sirupem. Směs natlačíme do formiček (nejlépe silikonových na muffiny). Dáme do chladu.

Na plotýnku dáme hrnek s troškou vody, ovocem, sirupem. Když se vše vaří, vmícháme želatinu do rozpuštění. Odstavíme z plotýnky.

Tvaroh vyšleháme se sladidlem a lžičkou dáme na korpus. Nalijeme ovoce a necháme nejlépe do druhého dne zatuhnout.

2017-02-28 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI