Medový perník s banánem zpět

Ingredience:
žitná mouka400 gvejce3 ksmed3 lžíce
kokosový olej4 lžícejedlá soda1 a půl lžičkybanány2 ks
mléko3/4 hrnkutřtinový cukr130 gkoření medový pekník1 lžíce
skořice špetka
žitná mouka 400 g, vejce 3 ks, med 3 lžíce, kokosový olej 4 lžíce, jedlá soda 1 a půl lžičky, banány 2 ks, mléko 3/4 hrnku, třtinový cukr 130 g, koření medový pekník 1 lžíce, skořice špetka

Příprava

Po dlouhé době jsem dostala chuť na perník, tak jsem neváhala a upekla si ho.

Vejce ušleháme s cukrem, přidáme olej, med, koření a vmícháme do mouky se sodou. Do směsi vmícháme pokrájené banány. Zamícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v rozehřáté troubě na 180 stupňů cca 40 minut. Vychladlý moučník zdobíme polevou nebo topingem.

2016-10-18 Dezerty

Poznámka

Z uvedených surovin připravíte perník na středně velký plech.

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI