| 1. vrstva: | |||||
| vlašské ořechy | 35 g | kešu ořechy | 35 g | ovesné vločky | 15 g |
| datle | 60 g | voda | 80 ml | ||
| 2. vrstva: | |||||
| jahody | 150 g | tvaroh | 80 g | jahodový protein | 16 g |
| voda | 50 ml | ||||
| 3. vrstva: | |||||
| banán | 1 ks | kešu ořechy | 15 g | vlašské ořechy | 15 g |
| holandské kakao | 1 lžíce | voda | trochu | ||
Můj pokus o raw dezert, aneb proč si v lednu nepochutnat na něčem studeném (smích).
Při příravě tohoto dezertu postupujeme v nekolika krocích dle vrstev.
Při přípravě první vrsty dáme všechny suroviny do mixéru a rozmixujeme. Směs vlijeme do formy, vyložené pečicím papírem, a dáme na 10 minut do mrazáku.
Suroviny na druhou vrstvu opět rozmixujeme, nalijeme na první vrstvu a dáme znovu na 10 minut zmrazit.
Poslední vrstvu rovněž rozmixujeme a vlijeme do jahodové části, která ještě není zcela ztuhlá. Poté můžeme posypat oříšky, holandským kakaem a dáme zmrazit, nejlépe přes noc.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI