Ovesná kaše s kakaovými mletými boby, mletým mákem, kokosem a pitaya zpět

Ingredience:
ovesné vločky20 gquinoové vločky20 grýžové vločky20 g
mletý kokos1 lžičkamletý mák1 lžičkamleté kakaové boby1 lžička
sojové mléko150 ml
Na dozdobení:
pitaya1/2 ksstrouhaný kokos2 lžíce
ovesné vločky 20 g, quinoové vločky 20 g, rýžové vločky 20 g, mletý kokos 1 lžička, mletý mák 1 lžička, mleté kakaové boby 1 lžička, sojové mléko 150 ml, pitaya 1/2 ks, strouhaný kokos 2 lžíce

Příprava

Zatancujte si ráno na svou oblíbenou písničku a hned bude dopoledne energičtější. 

Dnes mám svou růžovou misku s exoticou. Toto ovoce není tak často k nalezení v českých obchodech, ale občas na něj narazíte a doporučuji jej dát do košíku a ochutnat.

Pitaya - dračí ovoce - plod kaktusu je nízkokalorické ovoce, které obsahuje velké množství vlákniny, vitamínu C, vápníku, železa, karotenu a riboflavinu. Chuť je podobná angreštu, je jemná a lehce nakyslá.

Pro rychlejší přípravu kaše si dejte již večer do misky vločky, kokos i mák a zalijte mlékem. Vše se krásně spojí v kaši a ráno již přidáte jen mleté kakaové boby a dáte ohřát na 2 minuty na plotnu nebo na 1/2 minutky do mikrovlnné trouby. Pak už jen nazdobíte.

2017-03-27 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI