Tvarohový nákyp zpět

Ingredience:
tvaroh (minimálně polotučný)1 vanička (250 g)kůra z jednoho pomeranče šťáva z poloviny pomeranče
vejce1 kshrubá mouka nebo krupice2 lžícecukr nebo sirup dle chuti
tvaroh (minimálně polotučný) 1 vanička (250 g), kůra z jednoho pomeranče , šťáva z poloviny pomeranče , vejce 1 ks, hrubá mouka nebo krupice 2 lžíce, cukr nebo sirup dle chuti

Příprava

Kdo miluje chuť pomerančů nebo takové svěží dezerty, určitě si tento nákyp zamiluje. Dejte do krásně barevných košíčků a děti budou doma nadšeny.

Tvaroh, pomerančovou šťávu a kůru, žloutek, mouku a cukr jsem ušlehala do hladké kaše, přidala jsem ušlehaný sníh a vše dala zapéct na cca 30 min při 175 stupních. 
Použila jsem muffinové košíčky, ale doporučuji použít zapékací misky, protože nákyp není úplně tuhý a z misek je možné ho vyškrabat lžičkou a ani sousto nepřijde nazmar.

2015-05-18 Dezerty

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI