Vaječný pudink s čerstvým ovocem zpět

Ingredience:
vejce6 kstřtinový cukr80 gzakysaná smetana175 g
vanilkový extrakt1 lžičkaovesné vločky3 vrchovaté lžícceovoce dle chuti
vejce 6 ks, třtinový cukr 80 g, zakysaná smetana 175 g, vanilkový extrakt 1 lžička, ovesné vločky 3 vrchovaté lžícce, ovoce dle chuti

Příprava

Je sytý, tak trochu v anglickém stylu, tedy předchůdce dnešních pudinků byl vaječný, a hlavně neskutečně dobrý! Fakt lahoda. A maliny? Máme právě sklizeň, ale použijte i cokoliv jiného. Já osobně ho za měsíc udělám znovu a s ostružinami. Už se těším.

Vše vyšleháme do pěny a nalijeme do 4 zapékacích mističek. Položíme na pekáč, který naplníme do poloviny horkou vodou. Upečeme v troubě při 180°C asi 30 minut. Podáváme dobře vychlazené s čerstvým ovocem.

2017-08-08 Dezerty

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostoslava
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI