Zákusek pro princezny zpět

Korpus základ 1. vrstva:
tvaroh (bez laktózy)500 gmléko (rostlinné)100 mlprotein (nemusí být)50 g
mandlová mouka100 gvejce2 kssladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Korpus základ 2. vrstva:
tvaroh (bez laktózy)250 gmaliny150 gprotein (jahoda s vanilkou)50 g
vejce2 kssladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Ozdoba:
tvaroh (bez laktózy)250 gproteinový pudink dle chutiŠmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu dle chuti
tvaroh (bez laktózy) 500 g, mléko (rostlinné) 100 ml, protein (nemusí být) 50 g, mandlová mouka 100 g, vejce 2 ks, sladidlo (čekankový sirup) dle chuti, tvaroh (bez laktózy) 250 g, maliny 150 g, protein (jahoda s vanilkou) 50 g, vejce 2 ks, sladidlo (čekankový sirup) dle chuti, tvaroh (bez laktózy) 250 g, proteinový pudink dle chuti, Šmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu dle chuti

Příprava

Dvě vrstvy, jedno pečení. Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme. 

Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.

Pečeme cca 45 minut.

Poté si vyšleháme krémy.

Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.

2017-08-16 Dezerty

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI