Bramborovo-uzeninové špízy s pórkem a cibulí zpět

Ingredience:
větší brambory4 ksuzenina (špekáčky)200 gcibule1 ks
menší pórek1 ksolivový olej dle potřebysůl dle chuti
pepř dle chutigyros koření dle chuti
větší brambory 4 ks, uzenina (špekáčky) 200 g, cibule 1 ks, menší pórek 1 ks, olivový olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř dle chuti, gyros koření dle chuti

Příprava

Dnes jsem připravila rychlý oběd z toho, co jsem doma našla. Je to sice jednoduché, ale věřte, že moc dobré.

Brambory oloupeme a pokrájíme na cca 1cm kolečka. Pórek, cibuli a uzeninu nakrájíme podobně a střídavě napichujeme na jehly. Připravené špízy okořeníme a dáme na plech s pečícím papírem. Občas zakápneme olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě na program gril dozlatova. 

Podávat můžeme například se salátem.

2017-03-03 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI