Cuketový trhanec a ďábelská směs zpět

Trhanec:
nastrouhaná cuketa1 ksnastrouhaný velký brambor1 ksmenší vejce2 ks
pohanková mouka nebo strouhanka na zahuštěnímajoránka dle chutibílý pepř dle chuti
sůl dle chuti
Ďábelská směs:
drůbeží nudličky300 gsojová omáčka2 lžícedijonská hořčice1 lžíce
arašídový olej1 lžícesůl dle chutichilli dle chuti
Dále budete potřebovat:
červená cibule - na půlkolečka2 ksčervená paprika - na nudličky2 ks
nastrouhaná cuketa 1 ks, nastrouhaný velký brambor 1 ks, menší vejce 2 ks, pohanková mouka nebo strouhanka na zahuštění, majoránka dle chuti, bílý pepř dle chuti, sůl dle chuti, drůbeží nudličky 300 g, sojová omáčka 2 lžíce, dijonská hořčice 1 lžíce, arašídový olej 1 lžíce, sůl dle chuti, chilli dle chuti, červená cibule - na půlkolečka 2 ks, červená paprika - na nudličky 2 ks

Příprava

Dnes mám pro vás tip na něco slaného a především pikantního, máte chuť? Tak pojďme na to.

Trhanec

Všechny ingredience, které budeme potřebovat na trhanec, nastrouháme. Z části na jemném a z části na hrubém struhadle. Vymačkáme přebytečnou vodu, dochutíme majoránkou, solí a pepřem. Vmícháme vejce a podle potřeby zahustíme. Pečeme na nepřilnavé pánvi a při otáčení roztrhneme a opékáme.

Ďábelská směs

Masové nudličky naložíme do směsi ze sojové omáčky, hořčice a arašídového oleje a ochutíme. Necháme alespoň 4 hodiny uležet, klidně můžete i 24 hodin.

Masovou směs orestujeme na pánvi a poté ji dáme stranou. Na té samé pánvi orestujeme cibuli a papriku. Vložíme zpět masíčko a společně ještě chvilku opékáme. 

A máme hotovo. Trhanec a směs nandáme na talíř a pochutnáme si.

2020-01-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI