Domácí tvarohovo-špaldová pizza zpět

Ingredience na těsto:
tvaroh ve vaničce300 gvejce2 ksšpaldová mouka60 g
lněná mouka1 pol. lžícesůl1 špetkaNa pizzu:
rajčatový protlak / kečup1 malá plechovkačesnek1-2 stroužkysůl1 špetka
šunka4 plátkystrouhaný sýr1 hrstkapozzarella1 ks
hermelín1/2 kslístky čerstvé bazalky4-5
tvaroh ve vaničce 300 g, vejce 2 ks, špaldová mouka 60 g, lněná mouka 1 pol. lžíce, sůl 1 špetka, Na pizzu: , rajčatový protlak / kečup 1 malá plechovka, česnek 1-2 stroužky, sůl 1 špetka, šunka 4 plátky, strouhaný sýr 1 hrstka, pozzarella 1 ks, hermelín 1/2 ks, lístky čerstvé bazalky 4-5

Příprava

„Mamino, já bych si dal pizzu.“
„Dobře.“
Manžel: „Budeš péct pizzu?“
„Jo.“
Myslím, že je důležitý a moc hezký jíst společně a jsem ráda, když se to podaří, i když to není úplně často.

1. Smícháme ingredience na těsto: tvaroh, vejce, sůl, špaldovou mouku, oregano. Promícháme a přidáme lněnkou mouku.
2. Na pečicí papír vytvarujeme pizzu a pečeme na 200 cca 5 minut.
3. Mezitím si dochutíme rajčatový protlak.
4. Na předpečené těsto rozetřeme dochucený rajčatový protlak. Rozprostřeme šunku, posypeme sýrem, přidáme hermelín, mozzarellu.
5. Dopečeme do zlatova, cca 20 minut.

Nakonec zdobíme čerstvou bazalkou a můžeme podávat. Dobrou chuť!
2022-05-11 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
8
 porcí
Typ jídladěti
Receptpro děti
Složitost receptulehká
Typ receptu
děti
Druh přípravypečení
Příležitostdětská oslava
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI