Farfalle s chorizem, fenyklem a sýrem feta zpět

Ingredience:
chorizo nebo suchá pikantní klobáska1 ksrajčata1 plechovkafenykl1 střední bulva
sýr feta200 gtěstoviny dle potřeby
chorizo nebo suchá pikantní klobáska 1 ks, rajčata 1 plechovka, fenykl 1 střední bulva, sýr feta 200 g, těstoviny dle potřeby

Příprava

Jednoduchý a rychlý recept. Čtyři ingredience, všechny ze středomoří a v jednom talíři se spojí Řecko, Španělsko a Itálie v dokonalé harmonii.

Chorizo nakrájíme na tenká kolečka. Na tenké plátky nakrájíme i přepůlenou fenyklovou bulvu. Nejdříve orestujeme klobásku, přidáme fenykl a nakonec zalijeme plechovkou loupaných a krájených rajčat. Vaříme jenom chvíli, než se zredukuje šťáva z rajčat. 
Uvařenou omáčku smícháme s těstovinami a na talíři posypeme nadrobeným sýrem feta. Jídlo už není třeba solit ani nijak kořenit.

2015-05-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI