Grilovaný tuňák marinovaný ve francouzské marinádě zpět

Ingredience:
steak z tuňáka (cca po 200 g)4 ks
Francouzská marináda:
máslo100 gbílé suché víno75 mlčerstvé tymiánové lístky2 lžíce
hrubozrnná hořčice1 lžícesůl špetkačerstvě mletý pepř špetka
steak z tuňáka (cca po 200 g) 4 ks, máslo 100 g, bílé suché víno 75 ml, čerstvé tymiánové lístky 2 lžíce, hrubozrnná hořčice 1 lžíce, sůl špetka, čerstvě mletý pepř špetka

Příprava

Francouzská marináda je na rybu jako dělaná.

Nejdříve si připravíme marinádu.
Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami.
Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím lépe.
Před přípravou jen necháme okapat - neosušujeme a dáme na rozehřátý gril. Grilujeme asi 2 minuty z každé strany. Steak by neměl být úplně propečený - pak je suchý.

2014-01-02 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravygrilování
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI