Ingredience. | |||||
hlíva ústřičná (300 g) | 1 balení | mozzarella | 1 ks | gorgonzola | 100 g |
jarní cibulka | 1 ks | česnek | 2 stroužky | čerstvý tymián a petrželka | hrstka |
olivový olej | trochu | sůl | špetka |
Pokud máte rádi houby, určitě vyzkoušejte tento recept.
Hlívu osolíme a na olivovém oleji opečeme dohněda, ke konci přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, posekaný česnek a tymián.
Přendáme do zapékací misky, rovnoměrně rozprostřeme, mozzarellu natrháme na kousky a proložíme jí houby. Gorgonzolu rozdrobíme a rozházíme ji. Posypeme posekanou petrželkou a dáme na cca 5 minut pod rozpálený gril, aby se sýry rozpustily.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI