Hlíva zapečená s mozzarellou a gorgonzolou zpět

Ingredience.
hlíva ústřičná (300 g)1 balenímozzarella1 ksgorgonzola100 g
jarní cibulka1 ksčesnek2 stroužkyčerstvý tymián a petrželka hrstka
olivový olej trochusůl špetka
hlíva ústřičná (300 g) 1 balení, mozzarella 1 ks, gorgonzola 100 g, jarní cibulka 1 ks, česnek 2 stroužky, čerstvý tymián a petrželka hrstka, olivový olej trochu, sůl špetka

Příprava

Pokud máte rádi houby, určitě vyzkoušejte tento recept.

Hlívu osolíme a na olivovém oleji opečeme dohněda, ke konci přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, posekaný česnek a tymián.
Přendáme do zapékací misky, rovnoměrně rozprostřeme, mozzarellu natrháme na kousky a proložíme jí houby. Gorgonzolu rozdrobíme a rozházíme ji. Posypeme posekanou petrželkou a dáme na cca 5 minut pod rozpálený gril, aby se sýry rozpustily.

2013-12-16 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyzapékání
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI