Hořčicová omáčka zpět

Ingredience:
kuřecí stehenní řízky (může být jakékoliv maso - krůtí, vepřové) dle počtu osobcibule1 ksmrkev1 ks
celer1/2 ksplnotučná hořčice3 lžícesladká smetana1 kelímek
tymián hrstkasaturejka hrstkanové koření pár kuliček
jalovec pár kuličeksůl dle chuticukr špetka
kuřecí stehenní řízky (může být jakékoliv maso - krůtí, vepřové) dle počtu osob, cibule 1 ks, mrkev 1 ks, celer 1/2 ks, plnotučná hořčice 3 lžíce, sladká smetana 1 kelímek, tymián hrstka, saturejka hrstka, nové koření pár kuliček, jalovec pár kuliček, sůl dle chuti, cukr špetka

Příprava

Další z chutných receptů na kuřecí maso.

Cibuli zesklovatíme na oleji, zarestujeme 3 lžíce hořčice, přidáme nakrájené maso na větší kousky a zeleninu na kostičky nebo nastrouhanou. Osolíme, dáme bylinky a koření, podlijeme a dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme, zbytek propasírujeme a přilijeme smetanu. Dochutíme podle chuti ještě hořčicí, solí nebo špetkou cukru, jak kdo rád a zahustíme buď máslovou jíškou, nebo rozkvedlanou moukou ve smetaně.

2014-02-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI