Houbový "Stroganoff" zpět

Ingredience:
čerstvé či mražené houbycca 300 gcibule1 kszakysaná smetana3 lžíce
smetana na vaření1 lžíceworcester1 lžícerajčatový protlak1 lžíce
kyselá okurka1 kskapary1 lžícečerstvý kopr1 lžíce
cukr špetkasůl dle chutiolej trochu
čerstvé či mražené houby cca 300 g, cibule 1 ks, zakysaná smetana 3 lžíce, smetana na vaření 1 lžíce, worcester 1 lžíce, rajčatový protlak 1 lžíce, kyselá okurka 1 ks, kapary 1 lžíce, čerstvý kopr 1 lžíce, cukr špetka, sůl dle chuti, olej trochu

Příprava

Název Stroganoff jsem dala záměrně do uvozovek, tak doufám, že to tak bude chápáno.

Na oleji zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, poté přidáme houby, osolíme a restujeme, dokud se neodpaří přebytečná tekutina.
Pak vmícháme rajčatový protlak, worcestr, pokrájenou okurku a kapary, podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme cca 10 minut. Promícháme si smetany s trochou omáčky, aby se prohřály a přidáme do pánve. Prohřejeme, dochutíme podle potřeby špetkou cukru a po odstavení přidáme nasekaný kopr. (Kdo nemá rád kopr, může dát zelenou petrželku)

2015-01-27 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravydušení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI