Ingredience: | |||||
kvalitní hovězí steaky pokojové teploty (já použila hanger steak, může být z roštěnce nebo svíčkové) | 2 ks | hrubá sůl | dle chuti | pepř | špetka |
olej | trochu | ||||
Na omáčku: | |||||
malá cibule nebo šalotka | 1 ks | čerstvé žampiony | několik | kyselá okurka | 1 ks |
sladká červená paprika | 1/2 lžičky | rajčatový protlak | 1 lžička | brandy | 3 lžíce |
zakysaná smetana (já jsem přidala ještě cca 50 ml sladké) | 100 ml | máslo | kousek | vývar | trochu |
zelená petrželka | dle chuti | sůl | špetka |
Spojení steaku a Stroganoffa (Stroganova) jsem viděla u kuchaře Romana Pauluse a moc se mi to líbilo. Proč krájet krásný kus masa na nudličky, když se do něj můžete pěkně zaříznout a chuť bude úplně jiná.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI