Hrachová kaše zpět

Ingredience:
žlutý loupaný (půlený) hrách250 gmajoránka špetkačesnek3 stroužky
sůl dle chutik podávání cibuli orestovanou na sádle či másle dle chutiuzené nebo kvalitní uzenina dle chuti
žlutý loupaný (půlený) hrách 250 g, majoránka špetka, česnek 3 stroužky, sůl dle chuti, k podávání cibuli orestovanou na sádle či másle dle chuti, uzené nebo kvalitní uzenina dle chuti

Příprava

Aby vaření hrachu dlouho netrvalo, je lepší si koupit žlutý hrách půlený, který se nemusí před vaření několik hodin namáčet.

Hrách zalijeme vodou, cca 2cm nad povrch a dáme vařit. Já většinou vařím v papiňáku a za chvilku je hotovo. Tento hrách se rozvaří na kaši sám, nemusí se už mixovat. Po uvaření přidáme utřený česnek, sůl a majoránku. Podáváme posypané osmaženou cibulkou a uzeným či uzeninou.

2014-12-18 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI