| Ingredience: | |||||
| mleté maso | 500 g | rýžová mouka | 4 lžíce | vejce | 2 ks |
| sůl | dle chuti | pepř | dle chuti | uzená paprika | dle chuti |
| párky se Šmakouna | 4 ks | čerstvé špenátové listy | 100 g | kečup (mám slazený stévií) | 2 lžíce |
| dijonská hořčice | 1 lžíce | ||||
Pro ty, kteří mají rádi sekanou, přináším tip na extra jednoduchý recept s nádechem Itálie.
Nejprve si předehřejeme troubu na 180 stupňů.
Špenát nasekáme a smícháme se všemi surovinami kromě párků.
Do zapékací misky dáme půl směsi, na to párečky a zbytek směsi.
Pečeme do zlatova cca 50 minut.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI