| Ingredience: | |||||
| králík domácí | 1 ks | uzená slanina | 150 g | mrkev | 150 g |
| petržel | 150 g | celer | 150 g | velká cibule | 1 ks |
| bobkový list | 3 ks | nové koření | 5 kuliček | pepř | 5 kuliček |
| sádlo | 1 lžíce | vývar z kostí | 300 ml | smetana | 250 ml |
| plnotučná hořčice | 1 lžíce | citron | 1 ks | cukr | 1 špetka |
| máslo | 1 plátek | ||||
Králičí maso se nám pomalinku a nenápadně vytrácí z našich běžných kuchyní. Při tom má králík vysokou nutriční hodnotu a svalovina je bohatá na draslík, fosfor, hořčík a podobně. Pokud je u nás králík, jen se po něm zapráší. Tak pojďme na jeden jednoduchý a velmi chutný recept!
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI