Krkovice v máslové marinádě zpět

Ingredience:
krkovice (já měla odřezky, tak jsou to takové spíš špalíčky)4 plátkysůl špetkapepř špetka
Marináda:
máslo100 gčerné pivo pokojové teploty300 mldrcený kmín1 lžička
sušený zázvor nebo kousek čerstvého nastrouhaného1 lžičkačerstvá majoránka (popř. sušená) hrstka
krkovice (já měla odřezky, tak jsou to takové spíš špalíčky) 4 plátky, sůl špetka, pepř špetka, máslo 100 g, černé pivo pokojové teploty 300 ml, drcený kmín 1 lžička, sušený zázvor nebo kousek čerstvého nastrouhaného 1 lžička, čerstvá majoránka (popř. sušená) hrstka

Příprava

krkovice, marinády, masa....toť hlavně na mém blogu.

Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu. Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200°C a pečeme dozlatova. Během pečení poléváme výpekem, který můžeme nakonec podle chuti zahustit.

2013-12-30 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI