Ingredience: | |||||
krkovice (já měla odřezky, tak jsou to takové spíš špalíčky) | 4 plátky | sůl | špetka | pepř | špetka |
Marináda: | |||||
máslo | 100 g | černé pivo pokojové teploty | 300 ml | drcený kmín | 1 lžička |
sušený zázvor nebo kousek čerstvého nastrouhaného | 1 lžička | čerstvá majoránka (popř. sušená) | hrstka |
krkovice, marinády, masa....toť hlavně na mém blogu.
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu. Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200°C a pečeme dozlatova. Během pečení poléváme výpekem, který můžeme nakonec podle chuti zahustit.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI