Kuřecí kapsa "CAPRESE" zpět

Ingredience:
kuřecí prsní řízek4 ksnakládaná sušená rajčata8 ksmozzarella200 g
bazalka1 svazekolivový olej1 lžícesůl špetka
pepř špetka
kuřecí prsní řízek 4 ks, nakládaná sušená rajčata 8 ks, mozzarella 200 g, bazalka 1 svazek, olivový olej 1 lžíce, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

Caprese trošku jinak, ale pořád chutně.

Do každého prsa uděláme z boku hluboký zářez (vytvoříme kapsu) - neproříznout.

Mozzarellu nakrájíme na plátky.
Do kapsy dáme střídavě mozzarellu, rajče, bazalku. Opakujeme ještě jednou.
Povrch prsa osolíme a opepříme. Potřeme olejem a opékáme na nepřilnavé pánvi cca 3 minuty z každé strany.
Přikryjeme pokličkou a dopečeme (6-8) minut.

2014-01-03 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI