Letní lehké rizoto s fazolemi, kukuřicí a naloženým vepřovým masem zpět

Ingredience:
domácí zavařené vepřové maso200 grýže400 gcibule1 ks
sůl dle chutipepř špetkamražená kukuřice dle potřeby
okapané červené fazole dle potřeby
domácí zavařené vepřové maso 200 g, rýže 400 g, cibule 1 ks, sůl dle chuti, pepř špetka, mražená kukuřice dle potřeby, okapané červené fazole dle potřeby

Příprava

Zdravé, lehké rizoto, které si určitě zamilujete, už jen pro jednoduchou přípravu a suprovou chuť.

Uvaříme rýži podle svého osvědčeného návodu. Maso vyklopíme na orestovanou cibulku, vše zamícháme a vsypeme zmraženou kukuřici a okapané červené fazole. Dusíme vše pár minutek, ochutíme špetkou uzené papriky, soli a vše vmícháme k uvařené rýži. Podáváme s bylinkami a salátkem. 

2015-08-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
masa
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI