Pečená hovězí veverka zpět

Ingredience:
hovězí veverka dle potřebysůl špetkapepř špetka
tymián dle chutiolivový olej trochu
hovězí veverka dle potřeby, sůl špetka, pepř špetka, tymián dle chuti, olivový olej trochu

Příprava

V dnešním receptu jsme jako obvykle u masa. Není to můj nápad, našel jsem je na netu. Pravdou je, že tohle maso není v každém obchodě, ale doporučuji shánět. 

Je to luxusní maso a nadarmo se jí neříká "hovězí panenka". Tento recept je zcela jednoduchý. Maso důkladně očistíme, poté sůl, pepř - bylinky, já tymián a troška oliváče. Nechám zatáhnout na pánvičce cca 2 min na každé straně a bez velkého zdržování do předehřáté trouby na 180°C na 15-20 minut podle velikosti masa. Je to super zážitek. Možno podávat jen se zeleninou, pečivem nebo bramborovou kaší. Doporučuji vyzkoušet.

2014-05-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI