Penne s rychloomáčkou s kapary, ančovičkami a olivami zpět

Ingredience:
penne1 balíčekmražený zelený hrášek100 grajčatová passata250 g
kapary nebo více (dle chuti)2 lžičkyančovičky (lze vynechat)4 filetynakrájené černé olivy1 lžíce
česnek1 - 2 stroužkyzelená petrželka svazekolivový olej trochu
sůl špetkaparmazán na ozdobení(kdo bude chtít, může do omáčky přidat i jednu feferonku)
penne 1 balíček, mražený zelený hrášek 100 g, rajčatová passata 250 g, kapary nebo více (dle chuti) 2 lžičky, ančovičky (lze vynechat) 4 filety, nakrájené černé olivy 1 lžíce, česnek 1 - 2 stroužky, zelená petrželka svazek, olivový olej trochu, sůl špetka, parmazán na ozdobení, (kdo bude chtít, může do omáčky přidat i jednu feferonku)

Příprava

Jeden rychlý recept, který si určitě oblíbíte.

Penne vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme na skus. Na posledních pár minut k nim dáme prohřát hrášek.
Z rajčatové passaty, kaparů, česneku, ančoviček a petrželky umixujeme hladkou omáčku, doplníme olivovým olejem a nakrájenými olivami. Dochutíme špetkou cukru a soli.
Horké těstoviny s hráškem promícháme s omáčkou, kterou před tím můžeme trochu prohřát, posypeme ještě petrželkou, parmazánem a podáváme.

2014-01-06 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI