Ingredience: | |||||
penne | 1 balíček | mražený zelený hrášek | 100 g | rajčatová passata | 250 g |
kapary nebo více (dle chuti) | 2 lžičky | ančovičky (lze vynechat) | 4 filety | nakrájené černé olivy | 1 lžíce |
česnek | 1 - 2 stroužky | zelená petrželka | svazek | olivový olej | trochu |
sůl | špetka | parmazán | na ozdobení | (kdo bude chtít, může do omáčky přidat i jednu feferonku) |
Jeden rychlý recept, který si určitě oblíbíte.
Penne vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme na skus. Na posledních pár minut k nim dáme prohřát hrášek.
Z rajčatové passaty, kaparů, česneku, ančoviček a petrželky umixujeme hladkou omáčku, doplníme olivovým olejem a nakrájenými olivami. Dochutíme špetkou cukru a soli.
Horké těstoviny s hráškem promícháme s omáčkou, kterou před tím můžeme trochu prohřát, posypeme ještě petrželkou, parmazánem a podáváme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI