Pstruh lososovitý s restovanou zeleninou, kopr a špagety zpět

Ingredience:
pstruh lososovity2 porcešpagety1/2 baleníčervená cibule1 ks
žampiony5 kscuketa1/2 kscherry rajčata6 ks
česnek1 stroužekrozmarýn2 snítkyolivový olej dle potřeby
sůl dle chutipepř špetkacitron nebo limetka1 ks
pstruh lososovity 2 porce, špagety 1/2 balení, červená cibule 1 ks, žampiony 5 ks, cuketa 1/2 ks, cherry rajčata 6 ks, česnek 1 stroužek, rozmarýn 2 snítky, olivový olej dle potřeby, sůl dle chuti, pepř špetka, citron nebo limetka 1 ks

Příprava

Podobná jídla zbožňuji hned z několika důvodů. Je to rychle hotovo, je to zdravé a není vám po něm těžko ještě za pár hodin. 

Nejdříve si nakrájejte zeleninu, kterou budete později restovat.
Do osolené, vroucí vody dáme vařit špagety. Osolíme pstruha lososovitého a dáme smažit. Ryba se ráda vysouší tak pozor, stačí 3 minuty z každé strany. Rybu si pak dáme do trouby, kterou máme předehřátou jen na cca 80 stupňů. Jde nám spíš o udržení teploty. Následně osmahneme cibulku, houby a česnek. Po změknutí hub přidáme i cuketu a bylinky a o chvíli později ještě rajčátka. Ty necháme spíš jen prohřát. Zeleninu osolíme a opepříme a do pánve přidáme do pánve a smícháme se zeleninou. Následuje už jen servis, kdy ještě jídlo zakápneme šťávou z citronu nebo limetky a olivovým olejem.

2015-11-12 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI