Ingredience: | |||||
pstruh | 1 ks | zelenina | dle chuti | sůl | špetka |
koření (česnek,rozmarýn, hrubozrnná sůl) | špetka | citrón | 1 ks | olivový olej | trochu |
Nepodceňujte vůni čerstvých bylinek, které vaše jídla posunou o úroveň výš.
Pstruha očistíme, nasolíme, okořeníme a naplníme dvěma měsíčky citrónu. Pstruha zatáhneme na grilu (pánvi) a dáme péct na 10 minut při 225°C.
Zeleninu pokrájíme na větší kousky a dáme ogrilovat na rozpálený gril, zlehka pokapeme olivovým olejem a okořeníme. Doporučuji však s kořením nepřehánět, spíše klidně použijte čerstvé bylinky či větvičku rozmarýnu, která jídlo nádherně provoní.
Grilujeme 4-6 minut a servírujeme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI