Řízečky v křupavém těstíčku zpět

Ingredience:
kuřecí řízky3 kssůl špetka
Těstíčko:
vejce3 ksstrouhanka1 hrstdijonská hořčice1 lžíce
olej1 lžícesojová omáčka2 lžícečesnek2 stroužky
majoránka1 lžíceadžika1 lžícesůl špetka
kuřecí řízky 3 ks, sůl špetka, vejce 3 ks, strouhanka 1 hrst, dijonská hořčice 1 lžíce, olej 1 lžíce, sojová omáčka 2 lžíce, česnek 2 stroužky, majoránka 1 lžíce, adžika 1 lžíce, sůl špetka

Příprava

Máte rádi řízky? Zapomeňte tentokrát na klasický trojobal a obalte maso v chutném kořeněném těstíčku.

Všechny přísady na těstíčko důkladně promícháme tak, aby bylo bez hrudek. Maso nakrájíme na menší řízečky, naklepeme, osolíme a naložíme je minimálně na 3 hodiny do lednice. Pořádně promícháme, aby těstíčko maso obalilo ze všech stran. Lze samozřejmě nechat v lednici i přes noc, o to lépe.

Poté i s těstíčkem pečeme pozvolna dozlatova na oleji, těstíčko před obrácením ještě rozetřeme po povrchu a otočíme.

2013-10-14 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI