Rizo-jáhlo-čočkoto zpět

Ingredience:
rýže100 gjáhly50 gčervená čočka100 g
sojové maso předem namočené a krátce povařené200 gmražená drobná zelenina (hrášek, mrkev, kapustičky)350 gčesnek stroužek
předem namočené houby50 gmletá sladká paprika2 lžičkycibule2 ks
olivový olej1 lžícechilli1/2 lžičkysůl dle chuti
pepř dle chutibazalka dle chuti
rýže 100 g, jáhly 50 g, červená čočka 100 g, sojové maso předem namočené a krátce povařené 200 g, mražená drobná zelenina (hrášek, mrkev, kapustičky) 350 g, česnek stroužek, předem namočené houby 50 g, mletá sladká paprika 2 lžičky, cibule 2 ks, olivový olej 1 lžíce, chilli 1/2 lžičky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, bazalka dle chuti

Příprava

Jednoduchý a rychlý oběd, který vás zasytí. Navíc je toto jídlo bez lepku a vhodné pro vegany. 

Rozpálíme teflonovou pánev a opečeme cibuli. Zaprášíme paprikou a vsypeme rýži, jáhly, čočku, sojové maso, houby, česnek a zeleninu. Vše okořeníme.

Přidáme 400 ml vroucí vody. Přiklopíme a občas promícháme. Vaříme cca 25 minut a pak odkryjeme pokličku a vyvaříme cca 5 minut tekutinu.

2017-02-27 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI