Rizo-jáhlo-čočkoto zpět

Ingredience:
rýže100 gjáhly50 gčervená čočka100 g
sojové maso předem namočené a krátce povařené200 gmražená drobná zelenina (hrášek, mrkev, kapustičky)350 gčesnek stroužek
předem namočené houby50 gmletá sladká paprika2 lžičkycibule2 ks
olivový olej1 lžícechilli1/2 lžičkysůl dle chuti
pepř dle chutibazalka dle chuti
rýže 100 g, jáhly 50 g, červená čočka 100 g, sojové maso předem namočené a krátce povařené 200 g, mražená drobná zelenina (hrášek, mrkev, kapustičky) 350 g, česnek stroužek, předem namočené houby 50 g, mletá sladká paprika 2 lžičky, cibule 2 ks, olivový olej 1 lžíce, chilli 1/2 lžičky, sůl dle chuti, pepř dle chuti, bazalka dle chuti

Příprava

Jednoduchý a rychlý oběd, který vás zasytí. Navíc je toto jídlo bez lepku a vhodné pro vegany. 

Rozpálíme teflonovou pánev a opečeme cibuli. Zaprášíme paprikou a vsypeme rýži, jáhly, čočku, sojové maso, houby, česnek a zeleninu. Vše okořeníme.

Přidáme 400 ml vroucí vody. Přiklopíme a občas promícháme. Vaříme cca 25 minut a pak odkryjeme pokličku a vyvaříme cca 5 minut tekutinu.

2017-02-27 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI