Rizoto s domácím zavařeným vepřovým masem a zeleninou zpět

Ingredience:
mrkev1 kspetržel1 ksjarní cibulka1 ks
zavařená domácí vepřová pleccca 300 gbrokolice2 - 3 růžičkycuketa1/2 ks
sterilovaná kukuřice dle chutisterilovaný hrášek dle chutirýže5 varných sáčků
sůl dle chutipepř dle chutisojová omáčka dle chuti
strouhaný sýr100 g
mrkev 1 ks, petržel 1 ks, jarní cibulka 1 ks, zavařená domácí vepřová plec cca 300 g, brokolice 2 - 3 růžičky, cuketa 1/2 ks, sterilovaná kukuřice dle chuti, sterilovaný hrášek dle chuti, rýže 5 varných sáčků, sůl dle chuti, pepř dle chuti, sojová omáčka dle chuti, strouhaný sýr 100 g

Příprava

Někdy stačí se doma více rozhlédnout a máme celou nádobu chutného rizota.

Nejdříve dáme vařit opláchnuté varné rýžové sáčky podle návodu. Necháme okapat a vyjmeme ze sáčku. Na hlubokou pánev, na sádlo, sebrané z povrchu zavařeného domácího vepřového masa, necháme zesklovatět cibulku. Přidáme orestovat kousky zavařeného masa (vepřové domácí maso, zavařené z plecka) a nakonec přidáme restovat  zeleninu pokrájenou na malinké kostičky. Nakonec přidáme okapanou sterilovanou kukuřici a okapaný hrášek a stále mícháme. Podlijeme malinko vodou nebo vývarem z kostí a dusíme doměkka. Dochutíme podle potřeby solí, pepřem a můžeme malinko zakápnout sojovou omáčkou (není nutné). Nakonec do směsi vmícháme uvařenou rýži a vše dobře promícháme. Zdobíme strouhaným sýrem a sterilovanou zeleninou.

2017-04-26 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI