Špagety carbonara zpět

Ingredience:
špagety400 gcibule1 ksslanina200 g
žloutky3 ksparmezán100 gsmetana200 ml
pepř špetkasůl špetka
špagety 400 g, cibule 1 ks, slanina 200 g, žloutky 3 ks, parmezán 100 g, smetana 200 ml, pepř špetka, sůl špetka

Příprava

Kdo by neznal tyto notoricky známé špagety, které však u nás doma mají pořád úspěch.

Uvaříme si dobré špagety nejlépe italské značky, zcedíme a necháme v hrnci.
Mezi tím si na oleji orestujeme cibulku nadrobno, přidáme slaninu a opepříme. Do nádobky si nastrouhám parmezán, přidáme žloutky, smetanu, osolíme a promícháme. Vlejeme do hrnce se špagetami, promícíme a můžeme podávat.

Kdo chce, může si posypat ještě hoblinkami parmezánu. Dobrou chuť!

2015-02-24 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlatěstoviny
Receptzahraníční kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
těstoviny
Druh přípravyvaření
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI