Závitky INVOLTINI zpět

Ingredience:
hovězí roštěná400 gtoustový chléb150 gstrouhaný parmazán100 g
česnek2 stroužkyhladkolistá petržel hrstsůl špetka
směs koření BLOGNESE3 lžíceolivový olej trochušunka50 g
mozzarella100 g
hovězí roštěná 400 g, toustový chléb 150 g, strouhaný parmazán 100 g, česnek 2 stroužky, hladkolistá petržel hrst, sůl špetka, směs koření BLOGNESE 3 lžíce, olivový olej trochu, šunka 50 g, mozzarella 100 g

Příprava

Šťavnaté závitky z hovězí roštěné....kdo by odolal?

Toustový chleba rozmixujeme, dáme na suchou pánev s nepřilnavým povrchem a opékáme za stálého míchání dozlatova. Necháme vychladnout a znovu rozmixujeme společně s nastrouhaným parmazánem a česnekem. Směs vysypeme do misky a promícháme se solí, kořením BOLOGNESE a nasekanou petrželkou.

Maso nakrájíme na slabé plátky a ještě naklepeme hladkou paličkou dotenka. Maso by mělo mít cca 2 mm.

Mozzarellu nakrájíme na nudličky.

Do hlubokého talíře dáme  pár lžic olivového oleje.

Každý plátek lehce omočíme v oleji, pak obalíme z obou stran v ochucené strouhance. Na maso položíme plátek šunky a nudličky mozzarelly. Pravý a levý okraj masa zahneme do středu a pak zavineme. Spíchneme párátkem. Takto nám sýr nevyteče.

Dáme na plech vyložený pečícím papírem a  pečeme ve vyhřáté troubě na 220°C asi 10 - 15 minut dozlatova.

Involtiny můžeme opéct ze všech stran i na pánvi.

2014-03-11 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlamasa
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
masa
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI