Veronika Ondrušová a Lenka Merxová

Veronika Ondrušová a Lenka Merxová zpět

jméno a příjmení Veronika Ondrušová a Lenka Merxová 
znamení    lev a ryba
společné koníčky

Gastronomie, ochutnávání nových chutí, kuchyně, pečení, inspirace z přírody, pohyb, cesty za dobrodružstvím, fotografie, aranžmá

sny a cíle Kuchyň je naše vášeň a splnily jsme si, že můžeme většinu dne strávit právě tam v dobré náladě a s příjemnou chutí na jazyku… Přály bychom si, aby se naše malá výrobna rozrostla o kavárnu a místo, kde můžeme dělat radost přímo my osobně. Aby jméno Let´s Taste, bylo vždy tak pozitivně vnímáno mezi lidmi a my se mohly nadále radovat z naší práce.
facebook Let's Taste

Trochu málo o nás… Jmenujeme se Veronika a Lenka a již od mladých let spolu vymýšlíme všelijaké nápady. Ten vrhnout se do gastronomie takovým stylem, aby se stala naším hlavním pracovním cílem, nebyl vůbec marný a dnes dodáváme dortíky do několika pražských kaváren a bister. Snažíme se o kombinace tradičních receptur a moderního pojetí. Naše recepty vychází z domácí kuchyně, kde je každý koláč poctivý, vždy z čerstvých surovin a především dělaný s radostí. Do toho se prolínají prvky z dnešní moderní gastronomie, která je založena na alternativních variantách a tak je stále, kde sbírat inspirace a nespočet možností, jak každý dort udělat přece jen vždy trochu originální. Často se setkáte s využitím bylinek, lučního kvítí, domácích marmelád a jiných nápaditých chutí. Každé roční období přináší do kuchyně svou atmosféru, ať už se jedná o suroviny či chutě. To nás nenechává ani chvilku na místě a stále vymýšlíme, nové recepty a nápady, jak naplno využít sezónu v naší kuchyni.

Nechte se inspirovat, holky z Let´s Taste.

Recepty kuchaře
Banoffee

Banoffee

Tento dezert vás dostane z problému, když máte nedostatek času a přesto byste rádi naservírovali něco dobrého. Bez pečení či zchlazování máte hotovo doslova za pár minut. Navíc výsledek každý ocení.

11.4.2017 Doba přípravy: 30 min více info
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

I stará česká klasika lze pojmout netradičně a to třeba přidáním cukety. Budete se divit, ale je to úžasná kombinace. Cuketa dodá bábovce vláčnost a znamenitou chuť.

11.4.2017 Doba přípravy: 60 min více info
Křehký čokoládový koláč

Křehký čokoládový koláč

Kdo si rád vyhraje se zdobením, tak tento koláč bude přítel číslo jedna. Nejen, že se ke korpusu s čokoládovým krémem hodí veškeré druhy ovoce, ořechů a květin, ale navíc vypadá velmi pěkně. Probuďte v sobě tvořivost.

11.4.2017 Doba přípravy: 90 min více info
zpět na home stranu
Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI