Roztok na srážení kaviáru: | |||||
voda | 1 l | calcin | 5 g | ||
Kuličky kaviáru: | |||||
tekutiny (melounový přecezený fresh, blue curacao) | 500 ml | algin | 2 g |
Netradiční nápoj v duchu molekulární kuchyně. Co vy na to?
Roztok na srážení kaviáru
Do vody nasypeme 5 g calcinu, necháme rozpouštět a poté rozmixujeme do úplného rozpuštění.
Kuličky kaviáru
Tekutinu smícháme s alginátem a mixujeme. Mixujeme smě okolo 3 minut, poté necháme spadnout pěnu, která vznikla během mixování. Kuličky dávkujeme pomocí injekční stříkačky po jedné do připraveného roztoku.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI