Kaviár z jahod a blue curacaa zpět

Roztok na srážení kaviáru:
voda1 lcalcin5 g
Kuličky kaviáru:
tekutiny (melounový přecezený fresh, blue curacao)500 mlalgin2 g
voda 1 l, calcin 5 g, tekutiny (melounový přecezený fresh, blue curacao) 500 ml, algin 2 g

Příprava

Netradiční nápoj v duchu molekulární kuchyně. Co vy na to?                                                                                  

Roztok na srážení kaviáru
Do vody nasypeme 5 g calcinu, necháme rozpouštět a poté rozmixujeme do úplného rozpuštění.

Kuličky kaviáru
Tekutinu smícháme s alginátem a mixujeme. Mixujeme smě okolo 3 minut, poté necháme spadnout pěnu, která vznikla během mixování. Kuličky dávkujeme pomocí injekční stříkačky po jedné do připraveného roztoku.

2013-11-19 Nápoje

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptostatní
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostoslava
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI