jméno a příjmení | Jakub Lev |
pracovní pozice | lektor |
znamení | ryba |
koníčky | vaření, molekulární kuchyně, lyžování |
sny | vyhrát zlatou olimpijskou medajli |
Kurzy vaření |
Už jako malého kluka mně to táhlo do kuchyně k tátovi, kde jsem rád pomáhal. V roce 2012 jsem se vyučil kuchařem na střední škole hotelnictví a gastronomie hotelu International s.r.o. Svou dosavadní praxi jsem absolvoval v hotelu Crown plaza Prague, restauraci Červená tabulka, zde se výhradně vařila italská a francouzská kuchyně, dále jsem byl ve Fast good Prosek a v restauraci Klášterní šenk, kde se připravuje staročeská kuchyně. Od začátku roku 2011 jsem členem juniorského národního kuchařského týmu. Zúčastnil jsem se několika českých i mezinárodních kuchařských soutěží.
- 2010 Gastro Vavřinec carving-vyřezávání do melounu (stříbrná medaile)
- 2010 kuchařská soutěž Vlašim (zlatá medaile)
- 2011 Gastro Hradec studené kuchyně (bronzová medaile)
- 2011 Gasro Vavřinec (4. místo)
- 2011 Český kapr (zlatá medaile, celkově 2. místo)
- 2012 Intergastra Stuttgart studené kuchyně (zlatá medaile, absolutní vítěz)
- 2012 člen olympijského kuchařského národního týmu
- 2012 Olympiáda Erfurt (stříbrná a bronzová medaile)
- 2012 Gastro Hradec studená kuchyně (zlatá medaile)
- 2013 člen národního juniorského týmu na soutěži v Soulu (Korea)
Nudle z kopru trošku jinak....
Ravioly v molekulární gastronomii, víte o čem je řeč?
Netradiční nápoj v duchu molekulární kuchyně. Co vy na to?
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI