Roztok na srážení kaviáru: | |||||
voda | 1 l | calcin | 5 g | ||
Tekutina na přípravu sféry | |||||
tekutina | 500 ml | citras | 2,6 g | algin | 5 g |
Ravioly v molekulární gastronomii, víte o čem je řeč?
Roztok na srážení kaviáru
Do vody nasypeme 5 g calcinu, necháme rozpouštět a poté rozmixujeme do úplného rozpuštění.
Tekutina na přípravu sféry
Tekutinu smícháme s citrasem a alginem a rozmixujeme. Je důležité zbavit se bublinek vzniklých při mixování. Poté pomocí např. špičky čajové lžičky dávkovat do roztoku. Do ztuhlých raviol pomocí injekční stříkačky plníme ocet balsamico.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI