Bazalkovo-tymiánové pečené brambory zpět

Ingredience:
velké brambory4 kshrubá mořská sůl dle chutibazalka dle chuti
olivový olej dle potřebytymián dle chutiuzená paprika dle chuti
velké brambory 4 ks, hrubá mořská sůl dle chuti, bazalka dle chuti, olivový olej dle potřeby, tymián dle chuti, uzená paprika dle chuti

Příprava

Brambory, jako přílohu, můžete připravovat na nekonečně mnoho způsobů, tak proč nevyzkoušet s bazalkou a tymiánem.

Brambory si den předem předvaříme do poloměkka. Druhý den si je nakrájíme na kostky, prosypeme nasekanou bazalkou, tymiánem, špetkou uzené papriky, prokápneme olivovým olejem, osolíme hrubou solí a dáme péci na plech s pečícím papírem. Dobré jsou také s jogurtem, ochuceným hořčicí nebo bylinkami.

2016-06-01 Ostatní

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI