Consommé z bizona zpět

Ingredience:
kosti bizona1500 gvelká cibule i se slupkou2 ksstudená voda4 l
bizoní maso750 gčesnek1/2 hlavičkysůl1 lžička
cukr špetkamrkev150 gceler150 g
pórek1/2 ksbobkový list2 kshřebíček6 ks
pepř1 lžičkapetrželové stonky dvazek
Na pročištění:
bizoní maso500 gmrkev150 gceler200 g
pórek1/2 ksbílky4 s
kosti bizona 1500 g, velká cibule i se slupkou 2 ks, studená voda 4 l, bizoní maso 750 g, česnek 1/2 hlavičky, sůl 1 lžička, cukr špetka, mrkev 150 g, celer 150 g, pórek 1/2 ks, bobkový list 2 ks, hřebíček 6 ks, pepř 1 lžička, petrželové stonky dvazek, bizoní maso 500 g, mrkev 150 g, celer 200 g, pórek 1/2 ks, bílky 4 s

Příprava

Tento recept se za účasti trpělivosti vždy odmění lahodnou chutí. Zapneme pomalý hrnec a táhneme, táhneme, však víme, co je pro ty nejlepší vývary třeba, no ne?

Nejprve si upečeme kosti. Vložíme je na plech s pečícím papírek a pečeme v předehřáté troubě 180°C.

Jakmile jsou kosti upečené, přendáme je do pomalého hrnce a zalijeme vodou. Cibuli překrojíme na polovinu a řeznou plochou ji opečeme na pánvi.

Zeleninu nakrájíme na velké kousky a vše přidáme do pomalého hrnce. Přidáme maso a veškeré koření. Hrnec zapneme na stupěň I na 8 hodin. Poté necháme vychladnout.

2015-05-12 Polévky

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravyvíce jak 90 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI