Dýňová pečená polévka zpět

Ingredience:
dýně Hokaido (vydlabaná a rozkrájená na větší kusy)1 ksbílá cibule2 ksčesnek5 stroužků
smetana na vaření250 mlhorká voda1 lsůl dle chuti
bílý pepř dle chutidrcený kmín dle chutipečená cizrna dle chuti
olej dle potřeby
dýně Hokaido (vydlabaná a rozkrájená na větší kusy) 1 ks, bílá cibule 2 ks, česnek 5 stroužků, smetana na vaření 250 ml, horká voda 1 l, sůl dle chuti, bílý pepř dle chuti, drcený kmín dle chuti, pečená cizrna dle chuti, olej dle potřeby

Příprava

Mám pro Vás další tip z mé kuchyně na výbornou podzimní polévku, kterou určitě vyzkoušejte je opravdu moc dobrá.

Na pečící papír dejte rozkrájenou dýni (i se slupkou), na čtvrtky pokrájenou cibuli a česnek. Zakápneme olejem, zasypeme drceným kmínem a pečeme na 200 stupňů 30 minut. 

Pak přendáme do hrnce a zalijeme vroucí vodou a smetanou. Vše společně rozmixujeme a dochutíme solí a pepřem 

Podáváme s pečenou cizrnou nebo dýňovými semínky či pečenými chlebovými krutonky. 

2018-10-12 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyostatní
Příležitostpodzim
Čas přípravy45 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI