Gazpacho z melouna zpět

Ingredience:
meloun Galia (žlutý)1/2 kszralá rajčata2 ksokurka hadovka200 g
cherry rajčata50 golivový olej1 lžičkajarní cibulka1 ks
šťáva z limety2 lžícečesnek1 stroužekkokosové mléko z plechovky2 lžíce
chilli dle chuticurry dle chutisůl dle chuti
K podávání:
pečivo dle chuti
meloun Galia (žlutý) 1/2 ks, zralá rajčata 2 ks, okurka hadovka 200 g, cherry rajčata 50 g, olivový olej 1 lžička, jarní cibulka 1 ks, šťáva z limety 2 lžíce, česnek 1 stroužek, kokosové mléko z plechovky 2 lžíce, chilli dle chuti, curry dle chuti, sůl dle chuti, pečivo dle chuti

Příprava

Jednoduché, svěží, exotické. Tato kombinace mě překvapila, jako dlouho žádný recept. Je to osvěžující, zajímavé a extra rychlé. Doporučuji jako pohoštění pro návštěvu.

Meloun oloupeme a kousek si necháme stranou.

Do sekáčku dáme meloun, rajčata (krom cherry), olej, kokosové mléko, česnek, okurku, šťávu z limety, curry, chilli a sůl.

Rozsekáme.

Do směsi pak vmícháme pokrájený meloun, cherry rajčata a jarní cibulku.

Podáváme vychlazené s pečivem.

2017-08-10 Polévky

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI