Cibuláčkový tataráček zpět

Ingredience:
cibuláček2 ks (á 150 g)jarní cibulka1 kskečup1 lžíce
worcester dle chutisůl dle chutipepř dle chuti
hořčice dle chuti
cibuláček 2 ks (á 150 g), jarní cibulka 1 ks, kečup 1 lžíce, worcester dle chuti, sůl dle chuti, pepř dle chuti, hořčice dle chuti

Příprava

Milujeme tataráček z uzeniny "cibuláčku". Je moc dobrý, když se připraví, jako klasický tatarák z hovězího masa. Zkusili jste ho někdy, nám chutná víc, jak s rizikem syrového masa.

Příprava tohoto tataráčku je opravdu velmi jednoduchá. Cibuláček smícháme s hořčicí, kečupem, worcesterem, solí, pepřem a nasekanou jarní cibulkou.

Podáváme s očesnekovanými topinkami. 

Tataráček je výborný k vínu či pivu a skvěle se hodí k nejrůznějším posezením, například na Silvestra.

2016-11-22 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojpivo
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI