Domácí pomazánka z nivy zpět

Ingredience:
sýr Niva220 gtradiční pomazánkové máslo200 gmajonéza110 g
jarní cibulka4 ksčerstvě mletý pepř dle chuti
sýr Niva 220 g, tradiční pomazánkové máslo 200 g, majonéza 110 g, jarní cibulka 4 ks, čerstvě mletý pepř dle chuti

Příprava

Po škvarkové pomazánce jsem chtěl zkusit pomazánku z nivy a povedla se! Postup je velmi jednoduchý, ale chtělo by to nechat pomazánku odležet v lednici přes noc. Což může být pro někoho problém, páč někdo ji slupne rovnou během dne. Pojďme na to.

Nivu nastrouháme nahrubo a v míse smícháme s pomazánkovým krémem a majonézou. Z jarních cibulek odkrojíme bílou část a nasekáme najemno a přidáme do mísy. Zelenou část pokrájíme na kolečka a buď je použijeme jako ozdobu a nebo přidáme k ostatnímu. Já mám radši cibulku komplet uvnitř. To je na vás. Opepříme dle chuti, solit ani nemusíte. 

A je to! Rychlé a jednoduché. Opravdu stojí za to, když pomazánka z nivy je do druhého dne odleželá. Ale věřím tomu, že bude těžké tomu odolat.

2017-08-08 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostpiknik
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI