Drůbeží mandlová paštika zpět

Ingredience:
kuřecí játra500 gvelká cibule nakrájená na jemno1,5 kssmetana200 ml
červené víno1 - 1,5 dclhořčice1 lžícesůl špetka
pepř špetkatymián špetkamáslo100 g
kuřecí játra 500 g, velká cibule nakrájená na jemno 1,5 ks, smetana 200 ml, červené víno 1 - 1,5 dcl, hořčice 1 lžíce, sůl špetka, pepř špetka, tymián špetka, máslo 100 g

Příprava

Tento recept mám od své dcery. Výborná svačina i večeře....

Očistíme játra a nakrájíme na menší kousky, které přidáme k restované cibulce a společně restujeme cca 5 - 7 min. Poté zalijeme vínem a necháme zredukovat. Sůl, pepř dle chuti, 1 dcl smetany a necháme provařit. Rozmixujeme do hladka, přidáme zbytek smetany, hořčici, tymián a máslo. Hmotu přelijeme do formy vymazané máslem, možno vyložit opečenou anglickou. Kdo má chuť může přidat nasekané mandle. Na závěr přelijeme trochou přepuštěného másla. Doma nám moc chutná a tak i snad Vám bude.

2014-05-26 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ostatní
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojvíno červené
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI