Hermelín v kuskusové krustě zpět

Ingredience:
hermelín1 kskuskus připravený dle návodu hrstvejce1 ks
Omáčka:
rybízová zavařenina1 lžícebalsamikový krém1 lžícesůl špetka
pepř špetkatymián snítka
hermelín 1 ks, kuskus připravený dle návodu hrst, vejce 1 ks, rybízová zavařenina 1 lžíce, balsamikový krém 1 lžíce, sůl špetka, pepř špetka, tymián snítka

Příprava

Obalením v kuskusu jsem se inspirovala na stránkách Apetitu....

Nejprve si rozehřejeme troubu na 220 – 250°C.
Hermelín obalíme v rozšlehaném vajíčku a kuskus na něj navlhčenýma rukama pevně přitiskneme a zopakujeme celé ještě jednou, aby nám to dobře drželo.
Položíme jej na plech s pečícím papírem a vložíme do rozpálené trouby.
Sýr by se měl péct zprudka a ne příliš dlouho, aby kuskus úplně neztvrdnul, ale sýr byl měkký.
Omáčku připravíme smícháním zavařeniny a balsamikového krému, zahřejeme (kdo chce, přidá tymián), podle chuti osolíme a opepříme.

2013-12-18 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídlaostatní
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
ostatní
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy20 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI