Hráškový hummus zpět

Ingredience:
uvařená cizrna300 gčerstvý nebo mražený hrášek300 gčesnek2 stroužky
citron - šťáva z něj1/2 kssůl dle chutipepř dle chuti
tahini2 lžícemletý římský kmín1 lžička
uvařená cizrna 300 g, čerstvý nebo mražený hrášek 300 g, česnek 2 stroužky, citron - šťáva z něj 1/2 ks, sůl dle chuti, pepř dle chuti, tahini 2 lžíce, mletý římský kmín 1 lžička

Příprava

Zkuste zítra k snídani! Cizrnu bych mohla denně... k tomu poslední čerstvé listy a květy ze zahrady. Snídaně nebo svačina jedna báseň! Jen si asi udělejte poloviční množství, já jedu pořád mega porce.

Cizrnu scedíme a necháme vychladnout. Hrášek propláchneme vodou a vše dohromady rozmixujeme. Podáváme jako pomazánku nebo dip.

2017-10-04 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostpiknik
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI