| Těsto: | |||||
| hladká mouka - Babiččina volba na křehké těsto | 120 g | hladká celozrnná mouka (např. špaldová) | 100 g | sůl | 1 lžička |
| kypřící prášek do pečiva | 1/2 lžičky | máslo | 60 g | vejce | 1 ks |
| voda | 50 ml | ||||
| Náplň: | |||||
| vařená červená řepa | 650 g | ricotta | 300 g | vejce | 2 ks |
| sůl | 1 lžička | sušený tymián | 1/2 lžičky | sušený česnek | 1/2 lžičky |
| sůl | 1 lžička | čerstvě mletý pepř | špetka | ||
| Na dokončení: | |||||
| nasekané ořechy | hrst | rukola | hrst | ||
Červené řepy se nepřejím. Zdá se, že ani rodina ne…koláč zmizel dost rychle na to, abych mohla vymýšlet další recept z červené řepy.
Z uvedeného množství připravíte koláč do formy o průměru cca 27 cm.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI