Lilkový "tatarák" zpět

Ingredience:
lilek1 kscibule1 ksrajčata3 ks
paprika (feferonka)1 ksposekané kapary1 lžícekečup2 lžíce
pálivá chilli omáčka2 lžičkyworcester1 lžícečesnek2 stroužky
pepř špetkasůl špetkaolivový olej1 lžíce
lilek 1 ks, cibule 1 ks, rajčata 3 ks, paprika (feferonka) 1 ks, posekané kapary 1 lžíce, kečup 2 lžíce, pálivá chilli omáčka 2 lžičky, worcester 1 lžíce, česnek 2 stroužky, pepř špetka, sůl špetka, olivový olej 1 lžíce

Příprava

Tatarák trošku jinak.....

Lilek nakrájíme na 0,5 cm široká kolečka, osolíme a necháme vypotit. Poté osušíme papírovou utěrkou. Lilek, rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na malé kostičky.

Na olivovém oleji zesklovatíme cibuli, přidáme zeleninu, dosolíme a restujeme, dokud není lilek hnědý. Trvá to cca 7 minut. Poté sejmeme ze zdroje tepla, vmícháme kečup, chilli omáčku, worcester, utřený česnek, posekané kapary, pepř a dochutíme podle potřeby solí.

Podáváme s opečeným pečivem. Dobrou chuť!

2013-10-14 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlazeleninová jídla
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
zeleninová jídla
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI